İstanbul'da gerçekleşen Reina saldırısından hemen sonra  ''2017 hepinize girdi , mutlu yıllar, tadını çıkarın, derin nefes alın, yan yatın, kendinizi serbest bırakın, sol dizinizi karnınıza çekip biraz da ıkının''.

''Bokunda boğul Türkiye" diye tweet atan ve video çekip paylaşımda bulunan Barbaros Şansal'ın "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçundan 3 yıla kadar hapislik cezasıyla yargılanmasına karar verilmesi,

Cratos Otel koordinatörlerinden Çetin Sel'in yaptığı paylaşımı yeniden gündeme getirdi.

ÇETİN SEL NE YAZMIŞTI.

Cratos Otel koordinatörlerinden Çetin Sel'in , 15 Temmuz darbe girişimi kalkışmasından sonra şu ifadeleri içeren paylaşımda bulunduğu pek çok haber sitesinde yer almıştı. Haber sitelerinde yer alan haberlere göre, Çetin Sel şu ifadeleri içeren paylaşımda bulunmuştu: "Bina içinde özellikle sayın Tayyip Erdoğan, sayın Efkan Ala Devlet Bahçeli, sayın Hakan Fidan ve diğer tüm iktidar ve muhalefete mensup milletvekilleri varken, TBMM'yi havaya uçuracak olan onurlu ve gurulu terör örgütü ister İŞİD,ister PKK, ister LPG, ister AEG artık ne b,k olursa olsun kendilerine hemen üyelik başvurusu yapacağım.

İşte O Paylaşım

  AKKURT ÖNEMLİ PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ükemizin tanınmış gazetecilerinden Aydın Akkurt da sosyal medyada yaptığı paylaşımda bu olaya dikkat çekerken şunları yazdı: "Yılbaşı akşamı "2017 hepinize girdi, bokunda boğul Türkiye " diye twiit atan Barbaros Şansal halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçundan 3 yıla kadar hapislik istemiyle yargılanıyor.

Bu arada Cratos Otel koordinatörlerinden Çetin Sel'in şu ifadeleri içeren paylaşımda bulunduğu iddiaları da bazı haber sitelerinde yer almıştı; "bina içinde özellikle Tayyip Erdoğan, sayın Devlet Bahçeli, sayın Efgan ala, sayın Hakan Fidan ve diğer tüm iktidar ve muhalefete menbsup milletvekilleri varken,TBMM'yi havaya uçuracak olan onurlu ve gururlu terör örgütü ister İŞİD, ister PKK, ister LPG ister AEG artık ne b.k olursa olsun kendilerine hemen üyelik başvurusu yapacağımı bildiririm." Oluşan tepki üzerine de çetin Sel'in bu paylaşımı sildiği de iddia edilmişti.

Çetin selin bu konuda açıklama yapıp yapmadığını,paylaşımın gerçek olup olmadığını ve hakkında dava açılıp açılmadığını bilmiyorum.Bu nedenle de Çetin Sel'in bu olayla ilgili olarak açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum." ÇETİN SEL AÇIKLAMA YAPACAK MI? Bu iddiaların yeniden gündeme gelmesiyle birlikte bütün dikkatler Çetin Sel'e çevrilirken , Sel'in bu konuda açıklama yapıp yapmayacağı da kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim