Lefkoşa’da bir hukuk bürosuna girerek para çaldığı tespit edilen Tayfun Biricik, polis tarafından tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir hukuk bürosuna girerek nakit para ve cep telefonu çaldığı tespit edilen zanlı Tayfur Biricik,  tutuklanmasının ardından dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

Balkon kapısından ofise girdi

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ahmet Kavan, zanlı Tayfur Biricik’in hırsızlık suçundan tutuklandığını anlattı. Polis çavuşu Kavan, Biricik’in 30 Temmuz 2017 tarihinde, saat 12.40 da Lefkoşa’da bulunan bir hukuk bürosunun doğuya bakan balkon kapısını hasar yapmadan açarak içeriye girip içerisinde muhafaza edilen toplam 300 TL para ve 1phone 4S marka cep telefonunu sirkat ederek aynı yerden çıkış yaptığını söyledi. Polis soruşturmanın devam ettiğini ve meseleyle bağlantısı olan 1 kişinin daha arandığını belirterek soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Editör: TE Bilisim