Dünya genelinde sorun yaşanıyor Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar "Facebook ve Instagram çöktü mü?" sorusunu soruyor. Sosyal medya kullanıcıları #Facebookdown (Facebook çöktü) başlığı altında şikayetlerini paylaştılar. Facebook'a girmeye çalışan insanların karşısına herhangi bir uyarı gelmeden beyaz bir sayfa açılıyor. Ancak gizli sekmeden giriş yaptığınızda sorunun kaynağı görünüyor.

Sosyal medya devi Facebook'ta dakikalar önce erişim sorunu yaşanmaya başladı. Dünya genelinde sorunun devam ettiği öğrenilirken, Türkiye'de de bağlantı sorunu yaşanıyor. Yaşanan bağlantı sorunu akıllara 'Facebook çöktü mü?' sorusunu getirdi. Peki, Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor? Facebook ne zaman düzelecek?

INSTAGRAM VE FACEBOOK VE ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde Facebook'a bağlantı sorunu yaşanıyor. Saat 18.00'dan beri erişimde aksaklık yaşanan Facebook'ta bağlantı sorunu hala devam ediyor. Facebook'ta dünya genelinde totalde yüzde 39 erişim sorunu yaşanıyor. Oturum açma esnasında yüzde 36 bağlantı sorunu yaşanırken, mobil uygulamada yüzde 23 erişim sorunu yaşanmaktadır.

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf sosyal ağı Instagram'da da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılar tıpkı Facebook'a giriş, kullanım ve uygulama erişiminde sorun yaşıyorlar.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İSYAN ETTİ

Sosyal medya kullanıcıları #Facebookdown (Facebook çöktü) başlığı altında şikayetlerini paylaştılar.

Facebook'a girmeye çalışan insanların karşısına herhangi bir uyarı gelmeden beyaz bir sayfa açılıyor. Ancak gizli sekmeden giriş yaptığınızda sorunun kaynağı görünüyor.

FACEBOOK'TAN UYARI YAZISI: 'KISA SÜRE SONRA GERİ DÖNECEK'

Facebook tarafından şu şekilde duyuru yayınlandı; "Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz."

17-10/11/59de40bfc03c0f16b86cfd3d.jpg

Editör: TE Bilisim