KIBRIS

2023 yılında hırsızlık yapan iki kişi, dün Girne Limanı'nda tutuklandı!

28 Haziran 2023 tarihinde Minareliköy'deki bir süprmarkette gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili iki kişinin dün Girne Limanı'nda tutuklandığı bildirildi.

Polis Basın Suabaylığı'ndan verilen bilgiye göre, 28 Haziran 2023 tarihinde Minareliköy'deki bir süprmarkette gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili iki kişinin tutuklandığı bildirildi.

Yapılan açıklamada,  Ş.C.(E-57) ve M.C.(K-57) müşteri olarak girdikleri süpermarketten, 918.15 TL'lik kozmetik ürün ve bir şişe alkollü içkiyi ödeme yapmadan çaldıkları aktarıldı.

Bahse konu zanlılar, 23 Eylül'de Girne Limanı'ndan KKTC'ye girdikleri esnada tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı.

İşte Polis Basın Subaylığı açıklaması:

28.06.2023 tarihinde, Minareliköy’de faaliyet gösteren bir süpermarkete müşteri olarak giden Ş.C.(E-57) ve M.C.(K-57)’nin, market içerisinde satışa sunulan toplam 918,15 TL değerindeki muhtelif kozmetik ürünleri ile bir şişe alkollü içkiyi alıp, kasadan ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldıkları tespit edilmiştir. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, bahse konu şahıslar 23.09.2024 tarihinde Girne Limanı’ndan KKTC’ye giriş yaptıkları sırada tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.