CÖŞ’TEN TAKDİRLİK TAKİP VE PUSU
Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ ekipleri, firariyi yakalamak için adeta dedektif titizliğiyle çalıştı. Zanlının saklandığı evin izine ulaşan ekipler, iki gün boyunca evin çevresinde pusu kurarak firarinin hareketlerini izledi. Planlı ve disiplinli bir takibin ardından, bugün sabah saat 10.30’da operasyon için düğmeye basıldı.

KTOEÖS, Disiplin Tüzüğü’nde yapılan değişikliği eleştirdi KTOEÖS, Disiplin Tüzüğü’nde yapılan değişikliği eleştirdi

ZANLI UYURKEN YAKALANDI
Firarinin evde uyuduğu tespit edilmesinin ardından CÖŞ ekipleri,  eve girerek, firari zanlıyı uyurken kıskıvrak yakaladı.

Ne olmuştu?

Zanlı Abdullah Alp, Demirhan’da gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ve mermilerle yakalanmış ve soruşturma maksatlı hakkında tutukluluk emri alınmıştı.