Kıbrıs’ta uzun süre en çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye’de edebiyat çevrelerinde ilgiyle karşılanan Öksüz Atlar Ülkesinde romanının yazarı Başaran Düzgün, yeni kitabı Pembe Boyalı Oda ile okurlarıyla buluşuyor.

Yeni roman, Düzgün’ün kendine özgü anlatım tarzıyla edebiyatseverleri etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Pembe Boyalı Oda, artık tüm kitapçılarda yerini aldı. Kitapseverler, kitabı Işık Kitabevi, Rüstem’s Literary Café, Deniz Plaza, Khora Kitap Cafe ve Galeri Kültür gibi satış noktalarından temin edebilirler.

Başaran Düzgün’ün yeni kitabı, edebiyat dünyasında merak uyandırırken, daha önceki eserleri gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Siligu Dayanışma Derneği’nden Siligu ve Trodos’a gezi Siligu Dayanışma Derneği’nden Siligu ve Trodos’a gezi