BATMA NOKTASINA GELDİ

Koop-Süt’ün ekonomik olarak çok kötü bir duruma getirilmesi, çalışanların maaşlarının dahi zar zor ödenir noktada olmasını sağladı. 3 ay sonra maaş ödemekte dahi zorlanacağı ifade edilen kurumun bu süreçte elle tutulur hiçbir yatırım yapmaması da piyasada rekabet gücünü azaltıyor. Birçok markette Koop-Süt ürünlerinin bazı çeşitlerini bulamayan vatandaş mecburen başka markalara yöneliyor!

Yarın Beyköy, Cihangir, Gökhan ve Düzova köylerine elektrik verilemeyecek Yarın Beyköy, Cihangir, Gökhan ve Düzova köylerine elektrik verilemeyecek

PİS KOKULAR GELİYOR

Öte yandan Şeker Sigorta’da alınan bazı kararlar ile çıkılan bazı ihalelerden pis kokular geliyor. Son yapılan bir ihaleyi, şu anda sahte evrak düzenlemekten hüküm giyen ve hapiste yatan Tekin Arhun şirketinin de kazandığının ortaya çıkması bu kokuların daha yoğun şekilde hissedilmesine neden oldu.

DENETLENMESİ LAZIM

Halka ait olan her iki işletmenin de acilen denetime tabi tutulması ve alınan tüm kararlarla çıkılan tüm ihalelerin incelenmesi gerekiyor. Kamuoyunun aydınlanması ve malının güvende olabilmesi için mutlak olarak tüm kurum ile kuruluşların şeffaf bir şekilde yönetilmesi elzem hale gelmiş durumda.